Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik

handlowiec

Technik żywienia 
i usług gastronmicznych

Deklaracja

dostępności

RODO

 SZKOŁA
    Symbole Szkoły
    Samorząd
    Rada Rodziców
    Biblioteka
    Wolontariat
    Sport szkolny
 PROJEKTY
  Eramus+
 PARTNERZY

 

W ramach promowania zdrowego odżywiania uczniowie klasy 4 kierunku Technik żywienia i usług gastronomicznych co tydzień przygotowują pełnowartościowe drugie śniadania, uwzględniając preferencje społeczności szkolnej. „Kanapkowa Środa” to inicjatywa, dzięki której każdy może skosztować różnorodnych propozycji pieczywa z dodatkami, w tym również opcji wegetariańskich.

W tym tygodniu oferta została wzbogacona o tradycyjne podkarpackie proziaki – regionalny wypiek, który cieszył się dużym zainteresowaniem. Proces przygotowania został udokumentowany na nagraniu, do którego serdecznie zapraszamy!

Zobacz galerię