Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik żywienia

i usług gastronmicznych

 

Deklaracja

dostępności

RODO

 SZKOŁA
   - Samorząd
   - Rada Rodziców
   - Biblioteka
   - Wolontariat
  - Sport szkolny
 PROJEKTY
  Eramus+
 PARTNERZY

 

      Uczniowie klas gastronomicznych i hotelarskich zaangażowali się w przygotowanie i obsługę bankietu barbórkowego, który odbył się 25.11.2022 r. w Sanockim Domu Kultury w Sanoku.

Młodzi adepci sporządzali zakąski zimne, ciasta , desery w szerokim asortymencie. Nakrywali i dekorowali stoły, obsługiwali gości zaproszonych przez PGNiG podczas bankietu.

W czasie tego przedsięwzięcia uczniowie doskonalili umiejętności pracy indywidualnej i w zespole.

Opiekę nad uczniami w czasie przygotowania dań , obsługi gości pełniły nauczycielki: Edyta Krupa, Małgorzata Błażejowska, Monika Terebecka, Agata Wójcik.

Zobacz galerię