Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik żywienia

i usług gastronmicznych

 

Deklaracja

dostępności

RODO

 SZKOŁA
   - Samorząd
   - Rada Rodziców
   - Biblioteka
   - Wolontariat
  - Sport szkolny
 PROJEKTY
  Eramus+
 PARTNERZY

 

      Sporządzanie potraw bankietowych i organizacja przyjęć okolicznościowych to specjalność uczniów ZS nr 1 w Sanoku. 8.11.2022 r. wybrani  uczniowie z klasy 1 rz (technik żywienia i usług gastronomicznych) mieli zaszczyt uczestniczyć w pracach związanych z przygotowaniem i obsługą bankietu.

Uczniowie klas pierwszych mogli poznać zasady organizacji przyjęcia okolicznościowego. Efekty ich pracy zostały dostrzeżone i bardzo wysoko ocenione. Mimo małego doświadczenia udowodnili, że potrafią pracować w zespole, sprostać nowym wyzwaniom i myśleć w sposób kreatywny.

 Nadzór nad sprawnym przebiegiem czynności organizacyjnych, obsługą kelnerską pełnili nauczyciele  Agata Wójcik i Indyk Krzysztof.

Zobacz galerię