Jadłospis
Pracowni Gastronomicznej w Zespole Szkół nr1 w Sanoku
Poniedziałek 20.11
Zupa krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym(450ml)
Kotlet drobiowy w panierce z dodatkiem sezamu (100g)
Frytki (150g)
Surówka z marchwi, jabłka i pomarańczy (100g)
Kompot wieloowocowy (200ml)
Wtorek 21.11
Zupa ziemniaczana z pieczywem (450ml)
Zapiekanka makaronowa z kurczakiem i warzywami (350g)
Kompot wieloowocowy (200ml)
Jabłko
Środa 22.11
Barszcz czerwony zabielany z jajkiem(450ml)
Kotlet mielony (100g)
Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)
Kapusta zasmażana (100g)
Herbata z cytryną (200ml)
Czwartek 23.11
Zupa neapolitańska z makaronem (450ml)
Schab po cygańsku (100g)
Kasza gryczana (200g)
Sałata lodowa z dodatkami (80g)
Herbata z imbirem (200ml)
Piątek 24.11
Zupa grochowa z boczkiem i grzankami (450ml)
Ryba w sosie greckim z pieczywem (350g)
Herbata z cytryną (200ml)
Gruszka
Jadłospis przygotowany jest zgodnie
z obowiązującym programem nauczania