Nr |
Godz |
Poniedzialek |
Wtorek |
Sroda |
Czwartek |
Piatek |
1 |
7:10- 7:55 |
|
KI 1h-2/2 prac.obsł.ko
|
|
|
Wó 3ż obsł.kons
|
2 |
8:00- 8:45 |
KI 4ż-1/2 prac.usł.gas
|
KI 1h-2/2 prac.obsł.ko
|
EG 3a zaj.z wych.
|
|
Wó 3ż obsł.kons
|
3 |
8:50- 9:35 |
KI 4ż-1/2 prac.usł.gas
|
MW 1a j.polski
|
JM 4hl-1/2 j.angielski
|
AO 4ż wos
|
KI 2rz-2/3 tech. gastr.
|
4 |
9:50-10:35 |
KI 1h-2/2 prac.obsł.ko
|
Wó 4ż zasady żyw
|
JM 3l-2/2 j.angielski
|
JR 1rl-1/2 dystrybucja
|
KI 2rz-2/3 tech. gastr.
|
5 |
10:40-11:25 |
AG 1l zapasy
|
JM 5ż j.angielski
|
MA 3a gosp. zas. r
|
BC 3l zapasy
|
KI 2rz-2/3 tech. gastr.
|
6 |
11:35-12:20 |
KI 3ż zasady żyw
|
DA 3a-2/2 j.ang.ek
|
KI 4ż obsł.kons
|
BC 3l podst.logist
|
AL 1a podst.ekon.
|
7 |
12:25-13:10 |
KI 4ż-2/2 prac.obsł.go
|
DA 3a-2/2 j.angielski
|
KI 2rz-2/3 zasady żyw
|
KI 4ż obsł.kons
|
Ło 1ż mat_dyr
|
8 |
13:25-14:10 |
KI 4ż-2/2 prac.obsł.go
|
Te 1h-1/2 prac.obsł.ko
|
JM 5l-2/2 j.angielski
|
KI 4ż-1/2 dod.umiej.za
|
Te 2h-2/2 prac.hotelar
|
9 |
14:15-15:00 |
KI 4ż-2/2 prac.obsł.go
|
Te 1h-1/2 prac.hotelar
|
Bo 2h-1/2 j.angielski
|
KI 2h-2/2 prac.obsł.ko
|
|
10 |
15:10-15:55 |
|
Te 1h-1/2 prac.hotelar
|
|
KI 2h-2/2 prac.obsł.ko
|
|
11 |
16:00-16:45 |
|
|
|
KI 2h-2/2 prac.obsł.ko
|
|
|